VHZ neemt Kozijn Service Nederland over

Woensdag 9 november jl. heeft VHZ Groep (VHZ) het servicebedrijf Kozijn Service Nederland (KSN) overgenomen.
Met deze overname versterkt VHZ haar positie in de complete levering van en rond duurzame kozijnoplossingen.

Landelijk dekkend servicenetwerk

KSN is een klantgericht servicebedrijf op het gebied van ramen, deuren en kozijnen in de breedste zin van het woord. Het servicebedrijf uit Wassenaar heeft bovendien een uitstekende naam in de markt. De oprichter van KSN, Jordi van Laar, kiest met de overname door VHZ voor de continuïteit en groei van het bedrijf. KSN zal zich als servicebedrijf onder de vleugels van VHZ verder ontwikkelen tot een landelijk dekkend servicenetwerk.

De afgelopen maanden is er intensief gewerkt aan een verdere samenwerking tussen KSN en VHZ. ‘VHZ vindt het belangrijk dat mensen in een prettige leefomgeving, veilig, duurzaam en energiebesparend kunnen wonen. Daarvoor is het belangrijk om een betrouwbare service te bieden in aanvulling op wat we nu al doen met onze bedrijven’, volgens Ben Bergsma, CEO van VHZ. ‘Om dit verder kracht bij te zetten is VHZ sterk gericht op het bouwen van een servicenetwerk met een hoge kwaliteitsstandaard, dat dicht bij de klanten zorgdraagt voor garantie, reparatie, onderhoud, opleiding en advies.’

Toekomstbestendige groeistrategie

VHZ is een toonaangevende producent van duurzame kozijnoplossingen, toekomstbestendig geproduceerd op vier productielocaties, in Leeuwarden (Europrovyl), Groningen (Kumij), Hoensbroek (Transcarbo) en Gemert (Smits Kozijnen). VHZ is de grootste verwerker van kozijnen in Nederland met een omzet van EUR 190 miljoen en produceert ruim 180.000 kozijnen per jaar.

In juli 2021 is VHZ overgenomen door het huidige management en Gilde Equity Management. Door de overname van KSN breidt de marktleider in duurzame kozijnoplossingen haar portfolio verder uit.

Download persbericht (PDF)