Gaat uw voor- of achterdeur zwaar dicht? Heeft u een probleem met de (meerpunts)sluiting van uw deur? Sluit uw deur niet goed af?

Voor deze en vele andere storingen bent u bij Kozijn Service Nederland aan het juiste adres! Kozijn Service Nederland repareert alle soorten deuren zoals draaideuren, draai/kiepdeuren en stolpdeuren van zowel hout, kunststof als aluminium. Kozijn Service Nederland is geheel onafhankelijk qua merk en type.

Vaak wordt gedacht dat deuren, en vooral kunststof en aluminium deuren, geen onderhoud nodig hebben. Niets is echter minder waar. Het hang- en sluitwerk en de sloten die zich in de deur bevinden kan door gebruik gaan slijten. Hierdoor kunnen storingen zich voordoen. Of uw deur nu 1, 10 of 30 jaar oud is, voor Kozijn Service Nederland is geen deur te oud.

In elke deur bevindt zich een mechanisme, ook wel beslag genoemd, waardoor de deur functioneert. Door de grote hoeveelheid deur- en beslagleveranciers bestaat er een grote hoeveelheid merken, typen en soorten. Kozijn Service Nederland is gespecialiseerd in het vinden van het juiste onderdeel!