Uitreiking cheque “Vrienden van KiKa”

Wij zijn vrienden van KiKa!

Jaarlijks krijgen ruim 550 kinderen in Nederland kanker. Op dit moment geneest 75% van deze kinderen. Dat moet en kan beter! KiKa (Stichting Kinderen Kankervrij) heeft een doel: 95% genezingskans voor kinderen met kanker. Om dit te bereiken is er nog veel kostbaar onderzoek nodig en daar willen wij graag ons steentje aan bijdragen.

Sinds afgelopen zomer zijn wij verbonden aan de stichting en hebben een actie voor KiKa opgezet, met als hoofddoel op het nieuwjaarsfeest zo’n groot mogelijke bijdrage te kunnen leveren.

Vrijdag 11 januari 2019 was het zover Rien Schimmel, ambassadeur van stichting KiKa, ontving uit handen van onze Algemeen Directeur, Jordi van Laar, de Cheque t.w.v. € 7.500,-.

Het bedrag op de cheque is een combinatie van de actie voor KiKa, donaties van relaties & friends en natuurlijk de bijdrage vanuit Kozijn Service Nederland.

Wij zijn trots op deze verbinding en het behaalde resultaat, op de speciale webpagina  https://kozijnservicenederland.nl/actie-voor-kika/ staat meer informatie over de actie en loopt de teller door!

Wilt u meer weten over KiKa of KiKa extra ondersteunen surf dan naar www.kika.nl

Namens directie en medewerkers, bedankt!