Pensioen: Leo Dolle (29-04-2020)

 

Gister op 29 april 2020 was het zover! Na een intensieve samenwerking van ruim tien jaar (en een lange loopbaan hieraan voorafgaand) mocht onze service-topper Leo samen met zijn partner gaan genieten van het welverdiende pensioen. Bedankt voor de afgelopen 128 maanden !!

Wat op 1 september 2009 voor Leo begon als uitdaging vanaf de Dr. Lelykade 202 in Scheveningen is uitgegroeid tot een groot succes. Een landelijke organisatie, aangestuurd vanaf de Waalsdorperlaan 22C in Wassenaar, voor het herstellen en repareren van kozijnen, hang- en sluitwerk.

Hij stond aan het begin van dit succes en heeft dagelijks bijgedragen aan deze ontwikkeling! Bij de vakkundig uitgevoerde reparaties was vrijwel nooit iets te veel. Een vakman in glas, reparaties en kozijnonderhoud!

Ondanks de huidige Corona-crisis hebben we geprobeerd Leo gister in het spreekwoordelijke zonnetje te zetten en dat is wat ons betreft geslaagd!

Helaas zat een borrel er niet in en mocht zelfs een handdruk niet worden gegeven maar beide houdt hij tegoed.

We hebben geprobeerd er toch een mooie afsluiting van te maken. Een afsluiting maar geen afscheid, want afscheid nemen bestaat niet!

Namens alle collega’s, Leo; “Geniet van de vrijheid, jouw partner en de (klein)kinderen. Bedankt voor alles”!