KSN klaar voor landelijke uitrol

Vanaf vandaag rijden de servicebussen van Kozijn Service Nederland met een nieuwe uitstraling door het land. Nog steeds met de vertrouwde oranje kleur, maar met een fris nieuw logo.

Afgelopen jaar stond namelijk in het teken van de overname van Kozijn Service Nederland (KSN) door de VHZ Groep, de marktleider in kunststof kozijnen in Nederland.

Daarmee kan het bedrijf de stabiliteit en continuïteit verder waarborgen voor de toekomst, maar vooral ook versneld werken aan een landelijk dekkend servicenetwerk van kozijnspecialisten. Daarvoor zijn de eerste vestigingen inmiddels al actief.

Bovendien hebben ze vanaf vandaag ook een nieuw landelijk telefoonnummer: 088-0202500.

‘Zo kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn met specialistische reparatie en service van alle soorten en merken kozijnen’, zegt algemeen directeur Jordi van Laar. ‘We hebben daarbij gekozen voor een duurzame strategie, met een focus op kwaliteit in alles wat we doen.

Om dat kracht bij te zetten hebben we ook meteen ons merk van een nieuw logo voorzien. Het enige wat onveranderd blijft is de vertrouwde service die iedereen gewend is van KSN.’