Onze keukenmonteurs zijn echte vakmensen

De ambitie van Keuken Service Nederland is dat iedereen die bij ons werkt, een hoger niveau bereikt dan zij al hadden toen zij bij ons zijn binnengekomen. Voor onze keukenmonteurs is dat heel duidelijk zichtbaar omdat ze als beginnend of volslagen vakman bij ons binnenkomen en hun kennis wordt verbreed omdat ze met meerdere disciplines te maken krijgen. Geen dag is hetzelfde en naast het super strak plaatsen van keukens doen onze keukenmonteurs ook kennis op over het werken aan elektra, waterleidingen of luchtafvoer. In het begin is dat spannend maar wanneer ze zien dat er een collega is die daarbij helpt dan leren ze heel erg snel. Het zijn natuurlijk zelf ook al vakmensen.

De bussen waarmee onze keukenmonteurs werken zijn voorzien van alle gereedschap die een professionele keukenmonteur nodig heeft. Voor sommige klussen is er iets zwaarder gereedschap nodig maar in de bussen is genoeg ruimte om dit vanaf de loods mee te nemen. De keukens die onze keukenmonteurs plaatsen zijn van verschillende kwaliteit maar voor elke klant is het “de top keuken” en zo worden alle keukens door onze keukenmonteurs afgeleverd.

Keukenmonteurs van deze tijd

Al onze keukenmonteurs hebben de beschikking over een smartphone met internet om zo de planning van het werk soepel te laten verlopen. Ook het afmelden van de werkzaamheden doen onze keukenmonteurs met een digitale oplossing. Onderling contact tussen onze keukenmonteurs is erg belangrijk en het is fijn om op eenvoudige wijze de klant direct door onze keukenmonteurs te kunnen laten informeren over een mogelijke vertraging vanwege bijvoorbeeld verkeer.