Met jouw vakmanschap erbij wordt elke klant blij

Versterk het team van Keuken Service Nederland als

Keukenmonteur (36-40 uur)

Wat jij gaat doen

Als allround Keukenmonteur bij Keuken Service Nederland lever jij maatwerk in het plaatsen en opleveren van nieuwe kwaliteitskeukens. Ook voer je inmeet-, service- en herstelwerkzaamheden uit, alhoewel dat niet het meeste werk is. Daarbij zal je soms gas-, water- of elektra-aansluitingen maken. Of het nu een project is van het bouwen van een enkele keuken bij een consument of van honderden voor een aannemer, jij zorgt altijd voor de juiste finishing touch. En dat waarderen jouw klanten. Daarom krijg je in jouw werk veel vrijheid en alle mogelijkheden om jouw technisch inzicht creatief in te zetten.

Je werkt nauw samen met Christiaan als hoofd keukenmonteur en met de planner/werkvoorbereider. Laatstgenoemde is Sascha en hij ondersteunt de buitendienst vanuit het kantoor in Almere zo goed als hij kan. Samen klaren jullie elke opdracht tot een goed eind. Vanwege de grote diversiteit aan projecten en keukens is elke dag weer anders. Door het volgen van cursussen en producttrainingen doe je steeds meer kennis en ervaring op zodat je je eigen lat steeds een beetje hoger kunt leggen. Op deze manier zorgt KSN er voor dat jouw vaardigheden en kennis optimaal uit de verf komen en dat jij jouw klanten naar wens kunt bedienen. Je levert jouw vakwerk met name af in de regio’s Flevoland, Utrecht en de omgeving van Amsterdam.

Wie wij zijn

Keuken Service Nederland is een jonge en ambitieuze full-service organisatie in de dynamische markt van keukens. Met onze technische expertise creëren wij bij elke klant een positieve product- en servicebeleving. Wij plaatsen kwaliteitskeukens voor vertrouwde bedrijven als Nolte, Bruynzeel en Grando en bouwen daarmee een goede naam op. Sinds eind 2021 werken wij vanuit een gloednieuw kantoor in Almere met ruime parkeergelegenheid. Niet alleen ons klantenbestand breidt uit. Ook worden de keukenprojecten steeds groter. Daarbij zijn we vanuit een zusterorganisatie zelf keukens gaan verkopen. Dat alles zorgt ervoor dat ons marktaandeel toeneemt. Waarden als wederzijdse verantwoordelijkheid, klantgerichtheid en saamhorigheid zijn belangrijk voor ons. Wij behandelen iedereen met respect.

Wie jij bent

 • Met jouw vakmanschap erbij worden klanten blij
 • Collegialiteit staat bij jou bovenaan
 • Jij zet altijd de puntjes op de i
 • Als je ergens niet uitkomt dan schaam je je niet om jouw maat om advies te vragen
 • Je hebt eerder ervaring opgedaan als timmerman, meubelmaker, montage monteur of klusjesman
 • Je woont op een voor jou aanvaardbare reisafstand van Almere

Wat wij bieden

 • Klein en gezellig team van vakmensen met een cultuur van ‘samen de klus klaren’
 • Doorgroeikansen (ook in ondernemerschap) door de ontwikkelende organisatie
 • Elke dag een andere klus-op-maat
 • Aandacht voor een goede balans tussen werk en vrije tijd
 • Representatieve werkbus van de zaak
 • Zorg voor veiligheid en gezondheid (o.a. goede werkkleding)
 • Veelzijdig arbeidsvoorwaardenpakket gebaseerd op de cao Meubelindustrie
 • Eigen beloningssysteem (cao-plus)

Reageer nu

Maak jij ook graag klanten blij met jouw vakmanschap?

Solliciteer dan nu! Het team van Keuken Service Nederland heeft een passende plek voor je. Je krijgt op een werkdag binnen 24 uur een eerste bericht van ons.

Heb je vragen?

Ben je geïnteresseerd maar wil je eerst nog wat meer informatie?

Bel of WhatsApp Winfred Vels (interim personeelsadviseur) via 06-10711040 of stuur een berichtje naar winfred.vels@primatch.nl